Stellingbouw
Altrad AnD

Altrad AnD

Wie zijn we?

We zijn een bedrijf dat een geheel van diensten aanbiedt aan bouwondernemingen met betrekking tot het bouwen van stellingen. We zijn een jonge en dynamische onderneming en kunnen beroep doen op onze jarenlange ervaring in de sector bij de grootste Belgische stellingbouwfirma's. Op de korte refenentieperiode die we momenteel kunnen voorleggen hebben we reeds bewezen zowel de kleine als de grote projecten aan te kunnen.

Wat doen we?

Onze service spreidt zich over een aantal domeinen gaande van de montage en demontage van allerhande steigers, tot alle activiteiten die daar verband mee houden (folie, netten, bekisitng,...) en het organiseren van opleidingen voor personeelsleden. We trachten steeds te opereren als enige tussenpersoon en dat tegen een zo gunstig mogelijk prijs met een zo compleet mogelijke service. 

Waarom kiezen voor Altrad AnD?

Wij willen meer zijn dan zomaar een onderaannemer. Wij willen een volwaardige partner zijn voor al onze klanten.

- We kijken verder dan dat ene project alleen. We willen een langetermijn relaties opbouwen en samen met onze klanten naar de beste oplossingen zoeken tegen de beste prijs. Wederzijds vertrouwen dragen wij hoog in het vaandel!

- Voor ons is de veligheid tijdens montage en demontage, maar ook voor de werknemers van onze klanten die op onze tijdelijke structuren moeten werken, een absolute must! Verder op deze site wordt daarop verder gegaan en kan u zien wat dat voor ons precies inhoudt. 

- Ons succes zit tevens vervat in de goede voorbereiding en opvolging van al onze projecten. Indien nodig worden de uitvoeringsplannen samen met de klant doorgenomen en eventueel aangepast. Van bij de start worden een duidelijke planning en heldere afspraken gemaakt waardoor de uitvoering feilloos verloopt.

- U heeft direct contact met de zaakvoerders die echt alles in het werk zullen stellen een zo goed mogelijk resutaat af te leveren.