Stellingbouw
Altrad AnD

Steigers

We maken gebruik van het steiger systeem LAYHER. Dit systeem heeft doorheen de jaren bewezen dat het zeer flexibel, veilig, robuust en comfortabel is.

Het systeem wordt opgebouwd door middel van de roset verbindingen met clavet en heeft veiligheidsleuningen tijdens montage, complete stalen vloerelementen en geïntegreerde ladderopgangen. De elementen zijn gemaakt van warm gegalvaniseerd staal.

LAYHER bezit naast alle andere voorname vereisten, een uniforme kwaliteit en heeft doorheen de jaren een belangrijke know-how opgebouwd in het gebruik en opbouw van de hedendaagse steigers.

Bij om het even welke werk- of gevelsteiger, hangsteiger, vaste of mobiele steigertoren of werkplatform, is de LAYHER Allround systeemsteiger steeds de ideale materiaalkeuze. Alle veriesten naar veiligheid toe worden nogmaals bevestigd wanneer we bijvoorbeeld te maken krijgen met een moeilijke en/of delicatie implanting of wanneer koppeling van bepaalde steigerelementen moeilijk wordt. 

Het systeem met de clavet verbinding zorgt tevens voor een snelle verbininding van de elementen zonder buiskoppelingen, een onmiddellijk stijvere structuur van bij de montage en een optimale verdeling van de krachten.