Stellingbouw
Altrad AnD

KRIMPFOLIE

Het gebruik van krimpfolie wordt steeds vaker toegepast voor verschillende toepassingen.

Materiaalkeuze: VERISAFE

Wij hebben voor u een produkt gekozen dat wereldwijd gecertificeerd is, beantwoordt aan de strengste eisen en van de beste kwaliteit is: VERISAFE.

De folie Verisafe is bijzonder krachtig en is beschikbaar in standaard of brandvertragende kwaliteit. Er bovendien zijn verschillende lengtes, breedtes en kleuren verkrijgbaar. Dit laat ons toe steeds de passende keuze te maken naargelang de eisen van de klant en de toepassing.

Naast de montage toebehoren is het tevens mogelijk om deuren of doorschijnende ramen in te werken.

Toepassingen

Krimpfolie wordt voor vele toepassingen gebruikt. Hieronder vindt u enkele voorbeelden:

  • bouwwerken: Verisafe kan gebruikt worden om de omgeving te beschermen tegen hinder van bijvoorbeel het schoonmaken, zandstralen of schilderen van gevels van op een stelling
  • industriële installatiewerken waar (water)dichtheid vereist wordt of waar (water)leidingen of bepaalde machines beschermd moeten worden.
  • bescherming tegen (slechte) weeromstandigheden of bescherming van materialen, boten of zelfs voertuigen. Dit type krimpfolie mag gebruikt worden voor de bouw van bv. een tijdelijke garage
  • bouwwerken voor het verwijderen van asbest waarbij een totale luchtdichtheid een vereiste is
  • bouw van tenten of podia voor recepties, optredens, events, ed, waar stellingen voor nodig zijn
  • transport per voertuig, trein of schip van omvangrijke machines of wagens,... die beschermd moeten worden tegen de weeromstandigheden.

Onze service

Altrad AnD kan U helpen een keuze te maken in de verschillende types folies, netten of zeilen die u ronde uw stelling kan voorzien. Immers, ook in de keuze van netten voor stellingen zijn er vershillende mogelijkheden naargelang en in functie van de doorlatendheid van de wind.

Daarnaast bieden wij u natuurlijk ook de montage aan van al deze toepassingen al dan niet in combinatie met de opbouw van de steigers.